lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 6.luukku: Hakusanat, joilla blogiini on löydetty

Joulukalenterin 6.luukussa tutkitaan hakusanoja, joilla blogiini on löydetty. Harmillisesti kaikki käytetyt hakusanat eivät jää Bloggeriin muistiin, mutta tässä kuitenkin ne, jotka sieltä löytyivät. Hakusanojen kohdalle olen laittanut vähän omaa kommenttiani hakua koskien. 

jonna treenailee, jonnatreenailee & jonnatreenailee.blogspot.com 
nämä ovat yllätys yllätys käytetyimmät hakusanat, joilla blogiini on löydetty. Näiden jälkeen seuraavana tulevat samat hakusanat, mutta jonkinlaisella kirjoitusvirheellä höystettynä.

jonna treenialee, jonna treenaikee mitäs pienistä virheistä, kun blogiin on niistä huolimatta
löydetty. ;)

hevosen omistaminen olitko mahdollisesti etsimässä tietoa siitä, millaista hevosen omistaminen on? Tähän löysit todennäköisesti vastauksen blogista, mikäli jaksoit selata postauksia pidemmältä ajalta. Hevosen omistaminen on yhtä ylä -ja alamäkeä, välillä ruusuilla tanssimista ja välillä taas itkua itkun perään. Tylsiä päiviä harvemmin tulee.

jonna treenaa fanny kyllä, Fannyn kanssa tuli treenattua. Nämä päivät ovat valitettavasti kuitenkin taakse jäänyttä elämää.


jonna lintunen mitähän tietoa minusta olit etsimässä? No, sen ainakin sait selville, että harrastan hevosen omistamista ja kaikkea mikä siihen liittyy. ;)

kavioliitossa siinäpä hyvinkin, jo viimeiset reilu 10 vuotta ja lähes kokoajan. Kavioliiton toinen osapuoli on kyllä ehtinyt vaihtua jo useampaan kertaan. ;)

hevosen kinner lämmin Fannylla kintereet olivat lämpimät viime syksynä kumoon muksahduksen seurauksena, mutta lämpöily voi johtua monesta eri asiasta. Googlettelun sijaan suosittelen kääntymistä eläinlääkärin puoleen. ;)

kraniosakraaliterapia kokemuksia kyseisestä hoitomuodosta löytyy kokemusta yhden hoitokerran verran, hoidettavana kuitenkin itseni sijasta Fanny. Lisää pääset lukemaan täältä. Tuolla samaisella kerralla tosiaan huomattiin myös oma vinouteni ja kurssin pitäjä lupasi hoitaa myös tämän asian kuntoon, mutta puheeksi jäi. Ei vastannut puheluihin eikä viesteihin, joten aika huono maku jäi lopulta suuhun. Omaa vinouttani olen tämän jälkeen hoitanut osteopaatin avulla.shettiksiä ylläpitoon, shettis ylläpitoon sori, myöhästyit, Wilmalle löytyi jo ylläpitokoti. ;)

vahton fantasma Fantasta (Fannyn varsa) et valitettavasti tästä blogista tainnut löytää muuta kuin maininnan, että se on blogin entisen päätähden varsa. Toivottavasti löysit muuta kautta enemmän tietoa! :)

satula valuu eteen tämän ongelman kanssa on tullut tuskailtua niin Fannyn kuin Onninkin kanssa. Syitähän tähän on monia esim. liian kapea satula (mutta myös liian leveä satula), toppauksin väärä malli kyseiselle hevoselle, liian kapea selkärangan tila, satulan edestä puutuvat lihakset ja monia muita. Ongelmaan on tarjolla ratkaisuja syystä riippuen.

satula shettikselle jos olit ostamassa satulaa, niin täältä et valitettavasti löytänyt etsimääsi. Meiltä löytyy kyllä shettiksiä kaksin kappalein ja kummaltakin myös toki satula, mutta ne eivät ole myynnissä. ;) Jos etsit tietoa siitä mikä satula shettikselle sopii, niin meillä poneilla on ollut niin "poniläpysköitä" kuin Wintecin ja Batesin "kunnon" satuloitakin.

Pekka Kannus olen tavannut kyseisen henkilön kerran, katso kohta "kraniosakraaliterapia kokemuksia". Pekka piti tallillamme kraniosakraaliterapiaa opiskeleville kurssia.

miten jättää blogini toisen blogiin tässä blogissa ei ole neuvottu miten tämä tapahtuu, mutta toivottavasti löysit vastauksen muualta. ;)

chip-murtuma tästä löytyy valitettavasti kokemusta omalta kohdalta. Ei parantunut, ei päättynyt hyvin.

blogi hallamaire tämä blogi oli linkitetty Linkkaa blogisi-postaukseen, joten toivottavasti löysit blogiin sitä kautta. :)


desmiitti tämäkin meiltä (tai siis Fannylta) löytyi samassa rytäkässä aiemmin mainitun chip-murtuman kanssa.

jenina rissanen piti ihan itsekin googlettaa, että miten tällä nimellä on päädytty blogiini, mutta löytyihän sieltä kommenttia Jeninalta, niin kuin arvelinkin. :)

jonna olen kyllä.

minkälaiseen selkään prestige Riippuu mallista, mutta Onnin selkään ainakin Prestige Roma koulupenkki. ;)

Ja viimeisenä vielä kaikista paras haku, joka aiheutti allekirjoittaneelle totaalisen repeämisen:

millaisella liikkeellä pyyhit pyllyn
Voi luoja! :D Tästä asiasta blogissa ei varmasti ole ollut juttua, joten nyt jäit ilman vastausta.
Haluaako joku kertoa miten ihmeessä tällaisella haulla löytää minun _hevosblogiini_? :D

8 kommenttia:

 1. Hahahaaa, loistava tuo viimeinen, aamun piristys :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, täällä naurettiin lähes pissat housussa, kun tuo haku lävähti ruudulle. :D

   Poista
 2. Ihana tuo viimeinen :DDDDDD

  VastaaPoista
 3. Nyt repesin pahasti tuolle viimeiselle :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama reaktio tapahtui myös täällä, kaikkea sitä ihmiset googlettavatkin... :D

   Poista
 4. Voi luoja tota viimeistä! Kaikkea sitä netistä etsitään ...... :D

  VastaaPoista