maanantai 3. marraskuuta 2014

Ketä sieltä ruudun toiselta puolelta oikein löytyykään? Linkkaa blogisi!

Hei sinä siellä!

Niin, juuri sinä, sinä joka nyt luet tätä postausta. Me taidettiinkin jo olla tuttuja, tai siis ainakin tavallaan. Sinä taidat tietääkin jonkun verran elämästäni ja ajatuksistani, ainakin sen verran mitä tänne blogiin olen kirjotellut. Mutta tiedätkös, meillä on vaan yksi ongelma, minä en nimittäin tiedä sinusta mitään.

Voitaisiinko siis korjata asia? :)

Jos kirjoitat blogia, niin linkkaisitko sen tuonne kommenttiboksin puolelle? Ei ole väliä oletko vakituinen lukija vai oletko vain ohikulkumatkalla, kummassakin tapauksessa blogisi kiinnostaa minua ihan yhtä paljon. Haluaisin nimittäin kovasti tietää ketä siellä ruudun toisella puolella on. Käyn katsomassa jokaisen linkatun blogin ja kaikista kivoimmista taidan kirjoitella ihan postauksenkin. Eikä omallakaan lukulistalla ole ikinä liikaa mielenkiintoisia blogeja seurattavana.

Jos taas et kirjoita blogia, niin haluaisitko silti kertoa jotain itsestäsi? Mistä olet löytänyt tiesi tähän blogiin ja mikä saa sut palaamaan tänne aina uudelleen? :)

57 kommenttia:

 1. http://kaksimaailmaa.blogspot.fi
  - Oon '97 syntynyt tyttö Espoosta. Kirjoittelen enimmäkseen talleilusta ja ratsastuksesta, mutta mukaan mahtuu myös lifestylepostauksia. Tällähetkellä olen ratsastan ratsastuskoulussa, nyt vasta kolmatta vuotta, sekä vuokraan samaisen ratsastuskoulun ihanaa suokkiruunaa, jonka kanssa aloitettiin tänä syksynä seuratasolla kilpaileminen sekä välillä meillä on este- ja kouluvalmennuksia. :)
  - Tykkään ite lukea sun blogia, joten ihan julkisena lukijana oon. Ja olisi tosi kiva jos viitsisit jättää kommentin blogiini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos blogisi linkityksestä, pari kommenttia laitettu. :)

   Poista
 2. http://kouluratsastuksenmatkassa.blogspot
  Vakituinen lukia siitä ollut muistaakseni viime talvesta/keväästä. Nyt erityisesti kiinnostaa edistyminen nuoren hevosesi kanssa. :) Oma blogi on tällä hetkellä hieman "kevyemmässä käytössä" satulan sekä kuvaajan puuttumisen myötä.. Mutta yritän kirjoitella kerran viikossa, hieman riippuen välillä enemmänkin. Omaa hevosta ei ole, mutta pitkään ollut käytössä pv-ruuna (toivottavasti myös jatkossa :)), jonka kanssa yritetään treenailla ja kilpailla kouluratsastuksessa.

  VastaaPoista
 3. http://kaksihevostayksitytto.blogspot.fi/
  olen 19 vuotias naisen alku, jolla on 7vuotias lämminverinen ruuna. Treenaillaan ahkerasti ja vähän aikaa sitten startattiin ensimmäiset koulukilpailymme.

  en enää yhtään muista mistä oon eksyny sun blogia lukemaan, mut voisin veikata et jonku muun blogin kautta. Mua kiiinnostaa aina seurailla nuorten heppojen kanssa työskenteleviä, joten luonnollisesti tätäkin blogia jäin silloin seurailemaan :)

  VastaaPoista
 4. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi
  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. :) Tähtään ensi vuoden, Special Olympicseihin- Los Angelsissa 2015. ^ ^

  Etsiskelin lisää luettava ja sattumoisin löysin blogisi ja kiinostuin ja aloin seuraamaan. ;) siinä tiivistettynä.

  VastaaPoista
 5. http://anujavihru.blogspot.fi

  Täällä reippaasti yli kolmekymppinen nainen, kuka kirjoittaa blogia treenipäiväkirjana. Tosin treenit nyt tauolla, koska heppa yhdistetyllä sairas- ja äitiyslomalla.
  Sinun blogiisi löysin muistaakseni Nooran blogin kautta, mistä aiemmin lueskelin Fannyn kuulumisia. Mukava lukea blogia, missä kirjoittaja asustelee suunnilleen samoilla leveysasteilla Suomessa ja ollaanhan me törmätty oikeassakin elämässä kisapaikoilla. Kiva seurata, miten yhteistyö nuoren ja uuden hevosen kanssa on lähtenyt alkuun sekä kotitalliprojektia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos blogisi linkityksestä! :)

   Itsekin tykkään lukea samoilla suunnilla asuvien blogeja, juurikin tuo kilpailuissa "tuttuihin" törmääminen on minusta aina yhtä mukavaa! :)

   Poista
 6. http://penaponi.blogspot.fi/

  Täällä tallia ammatikseen pitävä, vahingon kautta poniratsastajaksi päätynyt kohtapuolin kolmekymppinen äiti, joka pyrkii onnistumaan ikuisen remontti-WPB:nsä kanssa. Kouluratsastus, hevosen hyvinvointi, oikeanlainen liikkuminen, hevosen mieli ja käytös - siinä lyhyesti ne asiat jotka minua kiinnostavat, niistä kirjoitan itse ja niistä haluan lukea muilta. Blogiisi löysin Fannyn ja Nooran myötä, lukijaksi liityin vasta hiljattain vaikka satunnaisesti olen lukenut pidemmän aikaa.

  VastaaPoista
 7. http://ikuinenponiratsastajakata.blogspot.com

  Blogi kertoo -97 syntyneen lukiolaistytön "Katan" ja saman ikäisen tuntiponitamma "Saaran" kouluratsastustreeneistä ja -kisoista He:B - tasolla!

  ( valitettavasti edellisestä postauksesta on kulunut jo hetki, vaikka kerrottavaa olisi paljon :/ )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.s. En yhtään muista miten päädyin lukemaan blogiasi, kun siitä on niin kauan :D Mutta aiheellista se on ollut, kun vieläkin olet lukulistalla :) ...kuulostaa vammaiselta... Ymmärsit pointin kuitenkin?

   Poista
  2. Ainiin, kiitos blogisi linkityksestä! :)

   Poista
 8. http://ikuistellen.blogspot.fi/

  Kirjoittelen lähinnä liikutushevosen kanssa treenailusta ja seuratason koulukisailusta, valokuvauksesta sekä kahden kanini touhuista. Olet joskus ihan mun blogin alkuaikoina jonkun kommentin sinne heittänyt, ja siitä lähtien olen sun blogiasi seuraillut. Sun postaukset on monipuolisia & hyvin kirjoitettuja ja blogi muutenkin hyvin toteutettu, siksi olen lukijaksi liittynyt ja pysynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palutteesta! :) Ja kiitos myös blogisi linkityksestä!:)

   Poista
 9. http://reettacandoit.blogspot.fi/

  14-vuotia tyttö kirjoittaa elämästään hevosen ja muiden arkihommien kanssa. :)

  Blogiisi taisin päätyä joko kaverini kautta vai kirjoititko jotain blogiini, mutta kummiskin jäin lukemaan blogiasi, koska se on mielenkiintoinen ja sisältö on hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta ja blogisi linkityksestä! :)

   Poista
 10. http://lifeasallu.blogspot.fi

  18-vuotias tyttö kertoo elämästä, valmentautumisesta ja kisaamisesta kouluratsastuksessa oman hevosen kanssa.

  En edes tiedä miten eksyin blogiisi, jonkun toisen blogin kautta varmasti. Muistan vain ettineeni uusia blogia luettavaksi ja kiinnostuin omastasi kouluratsastuksen takia. En blogiasi ole seurannut kuin pari viikkoa, mutta tänne jäin mielenkiinnosta ja hyvän sisällön takia.

  VastaaPoista
 11. http://bringmethe-future.blogspot.fi

  Olen aika uusi vakituinen lukija. Palailin hiljattain hevosten pariin, joten täytyihän minun etsiä harrastukseen sopivaa luettavaakin. ;) Hevosista en valitettavasti blogissa kertoile kuin lähinnä sivulauseissa, sillä omistaja ei halua, että kirjoittelen hänen eläimistään, joten minun kuin lukijoidenkin täytyy tätä päätöstä kunnioittaa. Blogissa siis kertoilen elämästä ja arjesta, ostoksista, meikeistä ja kosmetiikasta, ruuasta ja leipomuksista ja välillä höystän postauksia musiikilla. Pyrin välillä myös vähän syvällisempään tekstiin, ettei kaikki olisi pintaliitoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan sinullekin ja kiitos blogisi linkkauksesta! :)

   Poista
 12. http://hallamaire.blogspot.fi/

  Blogissa kerron monista hevosista jotka värittävät elämääni. Ihan lähiaikoina tapahtuu mahdollisesti suuria muutoksia. Huomenna pääsen tutustumaab uuten mahtavaan hevostuttavuuten, josta saattaa tulla uusi treenikaveri.

  Löysin blogisi joskus facebookin ryhmästä, kun kiinnostuin kauniista hevosestasi:)

  VastaaPoista
 13. http://pikkuponeeeja.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön arjesta ylläpitoponin kanssa, myös perheen oma 2v kasvattivarsa vierailee välillä postauksissa. Ponin kanssa treenataan tavoitteellisesti ja ensi kaudella olisi tarkoitus päästä kilpailemaan kansallisella tasolla, lajivalinta vielä edessä. :)

  Nyt blogissa on ollut hiljasempaa, mutta pian blogi herää kunnolla henkiin. :)

  Sinun blogia olen lukenut jo pitkän ajan, ja pidän siitä kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät! :) Ja kiitos myös blogisi linkityksestä! :)

   Poista
 14. Moi Jonna!
  Täällä Kata seurailee teijän menoa :)
  Ja löysin sut kun puhuit tallilla pitäväsi blogia ��
  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 15. http://camillan-blogi.blogspot.fi/

  12-vuotiaan tytön pikkuponiblogi :'3

  VastaaPoista
 16. http://katrisofia.blogspot.com/
  17 vuotiaan tytön blogi, mikä kertoo treeneistä, kisoista ja kaikenlaisista tekemisistä ja ajatuksista oman latvialaisen puoliverisen kanssa :)

  VastaaPoista
 17. http://ropellikorvat.blogspot.fi/

  Blogin päätähtinä on kaksi lämminveri-tammaa, molemmat entisiä ravureita. Toinen on ollut ratsuna 9 vuotta ja toinen vasta vuoden verran ja on vielä aivan alussa ratsun urallaan.

  Löysin blogisi toisen blogin kautta ja liityin lukijaksi, vaikuttaa oikein kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti viihdyt jatkossakin! :) Ja kiitos myös blogisi linkkaamisesta! :)

   Poista
 18. http://world-with-horses.blogspot.fi
  Blogi kertoo 94-syntyneen ratsastajan elämästä. Pääasiassa hevosblogi, mutta myös lifestyleä tulee silloin tällöin. Tavoitteellista treenailua ja kilpailemista kolmessa lajissa, sekä ihan vaan mukavaa yhdessäoloa hevosystävien kanssa. :)
  Päädyin blogiisi ihan sattumalta ja vaikuttaa tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät! :) Ja kiitos myös blogisi linkityksestä! :)

   Poista
 19. http://kaviouralta.vuodatus.net
  Blogi kertoo Belgiassa asuvan tatiratsastajan elamasta ja toilailuista hevosten kanssa, omistan yhden elakelaisen, yhden ratsuruunan ja 2,5 vuotiaan KWPN orin, pahkailen miten yhdistaa tyo ja hevoset ja elaakin siina valissa.

  VastaaPoista
 20. www.niinakirjorinne.blogspot.fi

  Komean torinhevosen uudelleenohjelmointia katujyrästä kevyeksi ja kohti vaikeita koululuokkia. Mukana myös monenlaisia ratsastettavia hevosia ja valmennuskertomuksia. Miksi asiat tehdään niin kuin ne tehdään ja onko mahdollista toimia toisin, pehmeämmin, paremmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun blogiasi olenkin jo lukenut pidemmän aikaa, kiitos linkityksestä! :)

   Poista
 21. http://wilmaheidi.blogspot.fi

  Monipuolinen lifestyle blogi, mutta jos pää aihe pitää valita niin se kallistuu valokuvaamiseen. Kuitenkin blogissa on laidasta laitaan aiheita. On ruuanlaittoa, valokuvausta, muotia, mietteitä ja videoita. Kirjoitan rehellisesti ja lähtökohdaltaan positiivisesti kaikki tekstit. Pyrin jakamaan mietteitä myös lukijoiden kanssa.

  VastaaPoista
 22. Jospa kommentointi vihdoin toimisi...
  Eli olen 16-vuotias kainuulainen tyttö, ihan vakituinen lukija. Kirjoittelen heppablogia, mukana menossa jos jonkinmoista hevosta hoitohevosesta vuokrikseen ja ratsasteltaviin. :)

  http://elamanmurut.blogspot.fi

  VastaaPoista
 23. www.nenasofias.blogspot.com

  Kyseessä on kynsiblogi, ja tiedän, että osa ihmisistä tähän väliin haluaisi huutaa että "Blaa!" (tai buu, kukin omaan tapaansa) mutta ennen kuin teet sen, kannattaa pysähtyä ja kurkistaa, mitä sillä kynsiblogilla voisi olla tarjottavanaan. Postailen lähes päivittäin monipuolisia postauksia laadukkaiden kuvien kera, ja julkaisen mm. hyödyllisiä tutoriaaleja ja kerron erilaisista tavoista koristella kynsiä. Kerron myös eri tuotteista ja annan teille lukijoille arvokasta tietoa eri tyyppisistä ja merkkisistä lakoista yms. kynsituotteista, jotta voitte helpommin tehdä ostopäätöksiä, tai olla niitä tekemättä! Vaikka blogini on nuori, uskon, että siitä on hyötyä monelle :)

  VastaaPoista
 24. suomenhevostamma.blogspot.fi

  Suokkitammasta kertova blogi jota kirjoittaa 14- vuotias tyttö Pohjanmaalta. Postauksia blogiin tulee aina kun aikaa riittää ja aina kun on inspiraatiota kirjoittaa. :)

  VastaaPoista
 25. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Lifestyleblogini, jossa juttua myös 17-vuotiaasta pv-ruunastani. :)

  VastaaPoista
 26. www.tiasday.blogspot.fi

  Dreamaholic - Unelmia ja haaveita, perhettä, opiskelua, arkea, oppisopimusta, töitä ja eläimiä, niistä on dreamaholic-blogi tehty. Dreamaholic:ia rustailee 24-vuotias kahden ihanan lapsen äiti. Tervetuloa meidän mukaan!

  VastaaPoista
 27. http://comewithanni.blogspot.fi/

  Kuvapainotteinen, hajanaisia ajatuksia sisältävä lifestyleblogi pienen, kohta parikymppisen tytön elämästä. :)

  VastaaPoista