Onni

Onyx

s. 14.4.2008

i. Orly Chin De Muze
e.Wilja
ii. Espri


Onyx eli tutummin Onni on Virossa syntynyt 8-vuotias pv-ruuna, jonka kanssa yhteinen taival alkoi 9.7.2014. Uuden hevosen osto tuli ajankohtaiseksi entisen ponini Fannyn loukkaannuttua vakavasti keväällä -14 ja kuukauden verran ympäri Etelä-Suomea ajeltuani Onni sitten osui kohdalle, kirjaimellisesti. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ruuna oli seitsemäs kokeilemani hevonen ja se oli juuri sitä mitä olin etsinyt; potentiaalinen, mutta keskeneräinen nuori hevonen mahtavalla luonteella varustettuna.

Onni on täyden kympin hevonen, en ole vielä milloinkaan aikaisemmin tavannut yhtä ystävällistä otusta. Ruuna on aina hyvällä tuulella ja se on kiinnostunut kaikista ja kaikesta. Sosiaalisen luonteensa vuoksi Onni onkin hullaannuttanut omistajansa lisäksi myös lauman muita tallilla kävijöitä tallin omistajasta puhumattakaan.

Ratsastuksellisesti Onni on vielä aika vaiheessa, mutta koulupuolella perusasiat sujuvat jo aika mukavasti. Syksyllä 2014 ruunan kanssa ehdittiin käydä tutustumassa kisatouhuihin kahden startin verran helppo C-tasolla, joista molemmista sijoitus.

Onni muutti uudelle omistajalle 4.3.2016

© Laura Aaltonen

2 kommenttia:

  1. Mistä ostit Onnin? Se tuli viime vuonna virosta meidän tallille, ja vuoden vaihteen jälkeen myytiin. Kiva löytää siitä blogi, vähän sillä on lihakset tippunu viime vuotisesta, mutta eiköhän se sinun ratsastuksessa taas saa lihasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, käsittämättömän huippua, että eksyit blogiini! Ostin Onnin Tökkerin Nooralta Kirkkonummelta, johon se oli matkustanut Liettuasta reilu kuukautta aikaisemmin. En tiedä ruunan menneisyydestä oikein mitään, mutta rokotustodistuksesta huomasin sen olleen viime vuoden lopussa Suomessa ja olen miettinyt pääni puhki miten saisin selvitettyä tallin missä se on ollut. Voisitko mitenkään laittaa minulle sähköpostia? Haluaisin kovasti tietää kaiken mahdollisen Onnista siltä ajalta kun se oli teillä. Tässä osoite: jonna.lint@gmail.com :)

      Poista