keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 24.luukku: Joulu

Nyt olisikin vuorossa enää joulukalenterin viimeinen luukku, joka avautuu joulukuvien merkeissä. 
Toivon, että kalenteri on ollut mieluinen ja onnistuin kirjoittamaan teitä kiinnostavia postauksia. :)

Näiden kuvien myötä toivotamme Onnin ja enkeliponin kanssa teille kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua! <3

18 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulua teille!!
  Olen joka päivä lukenut kalenteria ja aikonut kommentoida mutta nyt sen teen; kalenterinne on ollut ehdottomasti paras tämänvuotisista, ehkä paras ikinä! Aiheet ovat olleet kiinnostavia ja joulukalenterin äärellä on istuttu hetki jos toinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, kiitos kovasti! Mukavaa, että olet tykännyt! :)

   Poista
 2. Hyvää joulua teille! Ihania tonttukuvia <3
  Yhdyn täysin ylläolevan anon kommenttiin, paras joulukalenteri tämänvuotisista! Löysin blogiisi vasta kuun puolivälissä, mutta pakko oli lukea kaikki joulukalenterin luukut heti. Kiitos mahtavasta joulukalenterista :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset mukavasta (vaikka kaikki aiheet eivät mukavia ole olleetkaan) joulukalenterista, mitä on ollut kiva seurata.
  Kauniita kuvia!

  Hyvää joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edellisiin, sun joulukalenteri oli ainoa mitä olen koskaan jaksanut seurata!

  Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos hyvästä joulukalenterista, piti monesti kommentoida mutta kännykällä se aina jäi... ! Seurasin kuitenkin suurella mielenkiinnolla, toivottavasti toteutat kalenterin jatkossakin :)

  Hyvää joulua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kiva että tykkäsit! :) Saapa nähdä kuinka ensi vuonna käy... :)

   Poista
 6. Paras joulukalenteri tänä vuonna!! :) kaikkea hyvää teille onnin kanssa jatkoon !

  VastaaPoista
 7. Joulukalenterisi oli todella kivaa luettavaa. Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja plussaa tulee laadukkaista kuvista. Huomaa kyllä, että Onnin kanssa on tapahtunut paljon kehitystä sen sinulla oloaikana! Eli hyvä työtä olet sen kanssa tehnyt! :)

  Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, on aina mukavaa saada kommenttia blogistani. :) Mahtavaa, että joulukalenteri oli mieluinen! Kiitos, kyllähän tuo O jo onneksi aika erilaiselta näyttää (ja tuntuu) kuin kesällä aloittaessa. :)

   Poista
 8. Tää sun joulukalenteri oli kyllä ehdottomasti yksi parhaista, ellei jopa paras mitä olen lukenut. Kaikki postauksen olleet tosi mielenkiintosia ja kivoja lukea ! Kiitos tästä ja hyvää joulua (:

  VastaaPoista
 9. Erittäin kivoja tekstejä, näet paljon vaivaa ja kirjoitat mukavasti. Oli niin hauska lukea noita kirjoituksia hevosen hankinnoista, vaikka tarinat olivatkin välillä surullisia. Jatkossa seuraan mielenkiinnolla sinun ja Onnin edistymistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän noihin luukkuihin sai aika hurjan määrän tunteja kulumaan, mutta oli kyllä todella mielenkiintoista ja mukavaa kaivella vanhoja materiaaleja ja muutenkin palautella mieleen monien vuosien takaisia asioita. :)

   Poista