tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 2.luukku: Kuukauden blogilöytö

Joulukalenterin 2. luukussa esitellään viimeisin blogilöytöni

Luen paljon blogeja, lukulistaltani löytyy lähes 40 erilaista blogia ja näitä kaikkia seuraan aktiivisesti. 
Olen blogien suhteen melko kaikkiruokainen ja lukulistaltani löytyykin niin kouluratsukoita, esteratsukoita, kisaavia ratsukoita, harrastelijoita kuin myös kaikkea siltä väliltä.

Selailen ja tutkin uusia blogeja lähes päivittäin ja mielenkiintoisen blogin osuessa kohdalle se yleensä löytääkin tarkemman tutustumisen jälkeen tiensä lukulistalleni.

Uusin löytöni on Unelmien musta-blogi, johon pääset tutustumaan TÄÄLTÄ


Tämä on blogi toteutuneesta unelmasta.
Tämä on blogi matkasta varsasta aikuiseksi.
Tämä on blogi ystävyydestä.

Unelmien mustan pääosassa on vuonna -13 syntynyt friisiläinen orivarsa Albert. Lassen lopetuksen jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert.

Tervetuloa seuraamaan meidän yhteistä matkaa.
 
Blogiin eksyessäni ensimmäiseksi silmään pisti bannerin lumoavan kaunis hevonen, esittelytekstin luettuani oli pakko päästä tutkimaan lisää. Mitä blogissa kerrotaan tästä upeasta varsasta? Mitä sen kanssa puuhaillaan? Mistä tämä tarina on lähtenyt ja mihin suuntaan se on menossa?

Jo ensimmäisen postauksen luettuani kävi selväksi, että tämä blogi löytäisi ehdottomasti tiensä lukulistalleni. Vielä muutaman tekstin lisää luettuani olin hyvin hämmästynyt; miten en ollut aiemmin eksynyt näin laadukkaan ja mukavan oloiseen blogiin?

Klikkailin itseni viipymättä Albertin fanijoukon jatkoksi ja jotta te muut ette jäisi paitsi tämän hurmaavan hevoslapsen tarinoista päätin mahdollisimman pikaisesti kertoa löydöstäni myös täällä. Menkää ihmeessä tutkimaan ja tutustumaan, veikkaan ettette tule pettymään! :) 

2 kommenttia:

  1. Voi, minähän ihan punastun tästä postauksesta! Kiitos ihanista sanoistasi :) Minä liityn seuraamaan blogiasi, tämä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, blogisi on ansainnut jokaisen näistä sanoista. :) Kiitos ja tervetuloa mukaan! :)

      Poista