lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 20.luukku: Muutama julkaisematon kisavideo sekä video maastoesteiltä

Kysellessäni toiveita joulukalenterin luukkuihin yhtenä toiveena oli saada nähdä erilaisia videoita Fannysta ja Onnista. Itseltäni löytyy videoita harmittavan vähän kuvaajan puutteesta johtuen ja yleensä ne vähätkin videomateriaalit päätyvät heti tänne blogin puolelle, mutta muutaman julkaisemattoman pätkän onnistuin löytämään Fannysta, kun kaivelin omaani, sekä Iinan youtube-tiliä. 

Ensimmäisenä video Equiluxxin harjoitusestekisoista elokuulta 2013. Nämä olivat meidän ensimmäiset yhteiset kisat ja menokin on vähän sen mukaista. Poni kyllä suoriutui kaikinpuolin aivan loistavasti.

Postauksen kyseisistä kisoista voi käydä halutessaan lukemassa täältä.


Seuraavaksi video Aulangolta, jossa kävimme hyppäämässä 70cm ja 80cm syyskuussa 2013. Nämä kisat olivat meidän toiset yhteiset kilpailut ja Equiluxxin harjoituskisojen jälkeen ensimmäiset ns. "oikeat kisat" eli seurakisat. Muutoksena edellisiin kisoihin erilliset verkka-ja kisakentät, joka tuottikin ponille pienen kulttuurishokin 70cm luokassa. Jo ennen radan aloittamista kamalan järkytyksen tuottivat kentän laidalla olevat muurilaatikot ja näitä piti sitten kytätä joka kerta tuossa päädyssä kenttää ollessa. Alkuradasta poni oli tosi jännittynyt ja kaikille esteille mentiin kiemurrellen tyylillä menenkö-enkö mene-menenkö, mutta loppuradasta jo ainakin omaan silmään ihan kivannäköistä menoa. 

Näiden kisojen 80cm oli yksi parhaista koskaan ratsastamistani radoista ja edelleen harmittaa mielettömän paljon, että kuvaaja unohti ottaa videota tältä toiselta radalta. 

Postaus kisoista löytyy täältä.


Viimeisenä vielä pieni pätkä Keravan maastoestetreeneistä. Nuo puunrungot näyttivät omaan silmääni ihan jäätävän isoilta ja tuo pieni hauta se vasta pelottava olikin. Olin aivan varma ettei Fanny huomaa koko hautaa ja putoaa sinne katkoen kinttunsa, mutta hengissähän siitä sitten kuitenkin selvittiin. Älkää välittäkö kuskin äänitehosteista. ;) 

Täällä vielä postausta kyseiseltä reissulta.Ihania muistoja. Iso ikävä.

4 kommenttia:

 1. jeij videoita :3 Tuo maastoestevideo oli aivan ihana kesäisen tunnelmansa kanssa ♥ (Vaikka onkin syksyllä otettu)

  P.S. Katsottuani maastoestevideon linkin taakse huomasin kommenteista, että olin juuri liittynyt blogisi lukijaksi! :D

  t. The Little Dreamer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ajattelinkin, että tykkäisit. ;) Mäkin tykkään tuon Keravan videon tunnelmasta ihan mielettömästi.

   Aika kauan olet siis jo jaksanut lukea höpinöitäni. ;)

   Poista
 2. Hymy tuli huulille kun näitä katseli :) Ihana Fanny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli täälläkin, mutta samalla myös kamala ikävä. Videoiden katsominen on vielä pahempaa kuin kuvien, kun hetkeen pystyy palaamaan niin tarkasti. Sitä se oli, maailman ihanin poni<3

   Poista