sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Huomenna se vihdoin alkaa!

Nimittäin Joulukuu ja sitä myöten tämän blogin ensimmäinen joulukalenteri!

Viime vuonna vasta bloggaamisen (ja blogien lukemisen) aloitettuani en ollut tällaisista joulukalentereista mitään kuullutkaan, mutta muutaman seuraamani blogin myötä idea selkeytyi ja halusin tänä vuonna myös itse päästä totetuttamaan kalenteria.

Jonkin verran luukkuja ja aiheita on jo valmiina, mutta jokuselle idealle teiltä lukijoilta olisi vielä käyttöä. 

Mistä asioista juuri Sinä haluaisit lukea joulukalenterin luukuista? Nyt on oikea aika kommentoida, jos esimerkiksi jokin asia on jäänyt epäselväksi ja haluaisit kuulla siitä lisää! :)

Kalenteri on jo tähän mennessä vaatinut kymmeniä työtunteja ja tulee vaatimaan niitä vielä varmasti triplasti lisää, joten kommentoikaa, ehdottakaa ja olkaa aktiivisia läpi joulukuun, näin luukuista paljastuu mahdollisimman mieluisia aiheita sekä asioita ja saan tietää ovatko postaukset mieleisiä! :)

Jippii, huomista odotellessa! 

6 kommenttia:

 1. Onnin ruokinnasta, sun tallipäivästä, tavoitteista, lemppari este ja koulutehtävistä ja hmm :D no siinä oli jotain :)

  VastaaPoista
 2. Yllämainittujen lisäksi olisi mielenkiintoista nähdä erilaisia videoita ratsastamisestasi (esim. onnistumisia, epäonnistumisia, Fannysta ja Onnista, vuosi 2014, tallipäivä, jne) ja jonkunlainen mielipide/analyysipostauskin olisi kiva (:

  The Little Dreamer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ehdotuksista, laitetaan korvan taakse! :) Videoita löytyy valitettavasti harmillisen vähän, mutta katson josko jokunen pätkä löytyisi. :)

   Poista