lauantai 31. elokuuta 2013

Illan kuvailuhetki ja villi poni

Tallille lähtiessä nappasin kameran mukaan ja ajatuksena oli vähän kuvailla tänään, kun hetkeen ei oikein ole tullut otettua kuvia. Iina oli sopivasti myös tallilla ja tuli avustamaan kuvauksessa. Päästin Fannyn taas kentän viereiseen isoon tarhaan, koska siellä on parhaat taustat kuvaamiseen. Poni on selvästi oppinut, että tuohon tarhaan päästessään saa riehua kunnolla ja se juoksenteli ympäri tarhaa pukitellen ja loikkien. Taas olin liian hidas, enkä saanut parhaita loikkia kuvattua ja jos sainkin, niin kuvat olivat heilahtaneita.

Ihan hyviä kuvia kuitenkin tuli Fannyn riehumisesta ja pari mielettömän kivaa kuvaa, jotka sain napattua, kun oltiin jo lopettamassa ja poni näki kauempana jotain jännää.


Onko sulla siellä jotain herkkuja?

Liikutuksen suhteen meillä oli tänään vähän höntsäilypäivä. Tarkoitus oli päästää Fanny juoksemaan vapaana maneesiin, mutta siellä olikin vielä ratsastajia, joten tuli muutos suunnitelmiin. Otin ponin narun päähän ja mentiin kentälle pitämään hauskaa maasta käsin. Meillä on kentän reunoilla metsää, jossa on mäkiä ja kiipeiltiin niitä ylös ja alas kaynnissä ja ravissa, pari kertaa Fanny innostui jopa laukkaamaan jonkun ylämäen. Jos eteen sattui tulemaan joku pieni este, niin hypättiin se ja jatkettiin matkaa. Meillä oli älyttömän kivaa ja Fanny oli touhusta ihan innoissaan. Pitää alkaa useamminkin pitämään tällaisia höntsäilypäiviä, tuli niin hyvälle mielelle sekä poni, että omistaja! 

Toivottavasti teidän muidenkin viikonloppu on alkanut yhtä kivoissa merkeissä! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma näissä kuvissa <3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Itekin tykkään, kivasti vielä pilkahteli ilta-aurinkokin kuvissa. :)

  VastaaPoista
 3. Upean näköinen hevonen sulla :) ja kiva postaus
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista