sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kuvapostaus tuuppailuista sumupilvessä

Joka paikassa oli tänään ihan mielettömän kaunista sumun takia ja suunnattiinkin Fannyn kanssa kentälle nauttimaan tästä upeasta maisemasta. Tehtiin aika hektinen reilu tunnin treeni, jonka pääpaino oli siirtymisissä. Aluksi poni oli vähän jäykähkö, mutta parani hyvin ja lopuksi se oli tosi pehmeä ja taipuisa. Pohkeeseen toivoisin Fannyn reagoivan vähän nopeammin, kun ehdin jo pakkasten aikana tottua siihen vähän herkempään malliin, mutta eiköhän se taas tästä.

Nyt kuitenkin enempää höpöttelemättä niitä kuvia. Vaikka noissa olosuhteissa kuvat eivät olekaan kovin teräviä, niin ainakin omasta mielestäni näissä on ihana fiilis. :)Kyllä taas täytyy näitä kuvia katsellessa todeta, että on mulla vaan hieno poni. Toki se on edelleen etupainoinen ja hommaa on edessä vielä paljon, mutta kyllä se vaan alkaa aika erilaiselta jo hetkittäin näyttää (ja tietysti myös tuntua ;). Talvi kun tässä treenaillaan kunnolla, niin keväällä meno näyttää varmasti jo taas paljon paremmalta. Eikö se niin ollut, että hitaasti hyvä tulee?

Toissa päivän kouluvalmennuksesta vielä lyhyt raportti loppuun. Aluksi poni oli ihan kiinni vasemmassa ohjassa ja muutenkin tosi venkula ja mietinkin jo monta kertaa, että tuleeko koko touhusta yhtään mitään. Valmentaja teki kuitenkin taas taikojaan ja hetken jumppailun jälkeen homma alkoi toimia jo ihan erilailla. Tehtiin tosi paljon siirtymisiä, ensin käynnin ja ravin välillä ja sitten ravin ja laukan välillä. Saatiin tehtyä ihan super hyviä ravi-käynti-siirtymisiä, joista olen vieläkin ihan fiiliksissä. Fanny teki parhaat siirtymiset, mitä se on ikinä tehnyt ja oikein "istahti" kintereilleen. Nyt tajusin vihdoin itsekin miltä siirtymisen pitää selkään tuntua.

Laukassa treenattiin ensimmäistä kertaa 12metrin voltteja ja ne sujuivatkin ihan yllättävän hyvin. Tähän asti on tehty vain ympyröitä, mutta nyt alkaa ponin tasapaino olla siinä kunnossa, että voltitkin onnistuu. Tunnin lopuksi Fanny sai valmentajalta hirmuisesti kehuja, on kuulemma jo ihan kuin eri poni ja kehittynyt ihan valtavasti. Valmentaja myös totesi poni olevan kohta helppo b-tasoa, joten ei ole mennyt hukkaan meidän treenit, jes!

Nyt kuitenkin innolla kohti uutta viikkoa ja uusia treenejä, ensi sunnuntaina olisikin ensimmäiset koulukisat tallin ulkopuolella, jos saadaan kyydit järjestymään. Kivaa alkavaa viikkoa!

Mitä tykkäsitte tällaisesta kuvapainotteisesta postauksesta? 

4 kommenttia:

 1. Oon ahkerasti alusta asti lukenut teiän kuulumisia ja aina innolla odotan seuraavaa päivitystä. Ihastelin jo viime postauksen kuvista kuinka huimasti Fanny on kehittynyt. Hyvä te! :)
  Kuvapainotteinen postaus oli kiva. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
  -Tarski-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Ihana kuulla, että löytyy noin aktiivisia lukijoita, välillä kun tulee mietittyä, että lukeeko kukaan edes näitä meidän touhuiluja, kun kommentteja tulee niin harvakseltaan. :) Kiitos!

   Poista
 2. Kaunis blogi kauniista ponista :) Ja täytyy sanoa että ootte saaneet kuvat onnistumaan tosi hyvin tossa sumussa! Hienoja edistysaskeleita, tsemppiä jatkoon, hiljaa ei tule hyvää vaan parasta ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti! Toivotaan, että parasta tulee. :) Yllätyin itsekin siitä, että kuvat onnistuivat edes noin hyvin, vähän mietittiin, että tuleeko niistä yhtään mitään, kun sumua oli niin paljon.

  VastaaPoista