maanantai 18. marraskuuta 2013

Ihana ja niin arvaamaton elämä

Niinhän se on, että elämä on ihmeellistä ja täynnä yllätyksiä, koskaan ei tiedä mitä seuraavan kulman takaa löytyy ja juuri se onkin kaikista hienointa. Usein juuri ne parhaat asiat ovat sellaisia, joita ei edes suunnitellut tapahtuvaksi. Olen mietiskellyt elämän yllätyksellisyyttä varsinkin tänä vuonna tähän Fannyn ostoon liittyen. Niin kuin aiemmin olen kertonut, niin poni tuli takaisin omistukseeni ihan vahingossa. Hevosen osto ei todellakaan ollut suunnitelmissa, mutta kun Noora sitten tarjosi Fannya, niin vastausta ei kyllä tarvinnut montaa sekuntia miettiä. Vaikka olin siinä vaiheessa viettänyt reilu puoli vuotta huoletonta elämää ilman omaa hevosta (ja kieltämättä nauttinut siitä suurilta osin) olin saman tien valmis siihen vastuuseen, rahan menoon ja odotettavissa oleviin murheisiin, mitä hevosen omistaminen taas toisi. Kaikki muu oli saman tekevää, kunhan vain saisin Fannyn takaisin. Ja täytyy sanoa, että sitä päätöstä ei ole tarvinnut katua hetkeäkään.

Tasan 10kk sitten 19.2 päivitin Facebookiin näin:

Fanny tänään 8-v! Miten mun vauva voi jo olla niin iso? 
Tällaselta näytti meijän tallissa 8 vuotta sitten aika tarkalleen juuri tähän kellon aikaan, neidillä ikää ehkä jotain minuutti<3


Ensimmäinen Fannysta otettu kuva. Huomatkaa Goldyn suloinen wtf-ilme. :D

Enpä totisesti olisi uskonut, että tuo poni tästä päivityksestä vajaa viisi kuukautta eteenpäin olisi taas omistuksessani. Elämää ei voi täysin suunnitella ja niin onkin hyvä, jokainen päivä tuo mukanaan pieniä tai jopa vähän isompiakin yllätyksiä.

Muumipappa on viisaasti lausahtanut: "Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan". Tämä on aina ollut yksi lempparini muumien mietelauseista ja kiteyttääkin hyvin tämän postauksen mietiskelyn aiheen. Voi kun vaan saisikin aina pidettyä mielensä avoimena uusille asioille ja mahdollisuuksille, eikä kangistuisi kaavoihinsa. Elämällä on silloin niin paljon enemmän annettavaa. Fanny on yksi näistä minun suurista ihmeistäni, mitkä ovat sinun ihmeitäsi?

Ihanaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti