tiistai 2. syyskuuta 2014

Mitä kaikkea tänä kesänä oikein tapahtuikaan?

Niin se vaan kalenteri kääntyi syyskuun puolelle ja kesä alkaisi nyt sitten olla virallisesti ohi. Säiden puolestahan tässä on melko syksyisissä tunnelmissa menty jo pari viikkoa, mutta eletään toivossa, että sateet olisivat nyt ainakin hetkeksi olleet siinä.

Syksy on tietyllä tavalla aina vähän sellaista luopumisen aikaa, ihanalle lämpimälle kesälle pitää sanoa heipat ja hyväksyä se tosiasia, että seuraavaa kesää joutuu odottelemaan vielä hyvän aikaa. Omalla kohdallani tänä syksynä pitää luopua paljon muustakin kuin vain kesästä, omasta sydämestä pitää antaa pois iso palanen. Aluksi tulee olemaan varmasti vaikeaa, mutta luotan siihen, että suru vielä väistyy ja jäljelle jäävät kauniit muistot. Onneksi vielä on kuitenkin vähän aikaa jäljellä.


Mitä tästä kesästä sitten oikein jäi mieleen? Lämmintä ainakin oli, vaikka kesä tällä kertaa kestikin melko lyhyen aikaa. Kaikenlaista ehti tapahtua, välillä niinkin paljon, ettei meinannut oikein perässä pysyä. Alkukesästä muutettiin ja rakennettiin, monivuotinen haave toteutui, kun ponit vuosien jälkeen muuttivat taas omaan pihaan. Fannyn tulevaisuus  oli vielä kysymysmerkkinä, mutta ponin kanssa vietettiin laatuaikaa ja nautittiin joka hetkestä.


Muutto -ja remppahommien lomassa juoksin myös pitkin Etelä-Suomea hevosten kokeilureissuilla ja ponien muuton jälkeen Onni saapuikin uuteen kotiinsa. Yhteiseloa on nyt opeteltu vajaa pari kuukautta ja päivääkään en vaihtaisi pois.Tänä kesänä ei kierretty kisoja edellisten kesien tapaan, mutta näinhän se menee, tilanteet muuttuvat ja sille ei mahda mitään. Katsojan roolissa kisoissa tuli kuitenkin juostua paljon normaalia enemmän ja mm. Hanko ja Finnderby tulivat katsastettua monen vuoden tauon jälkeen.

Kaiken kaikkiaan siis ihan mahtava kesä, josta jäi mieleen monia ikimuistoisia asioita ja hetkiä.

Syyskuukaan ei alkanut yhtään sen hullummin, kun sateisten viikkojen jälkeen päästiin aloittamaan Onnin kanssa eilinen aamu reippaalla maastolenkillä. Mukavan lenkin kruunasi päivällä ajokorttiin hommattu uusi kirjain, joka helpottaa elämää huomattavasti. Kuusi vuotta siihen meni, että sain aikaiseksi ajaa pikku e:n, mutta eikö se niin ole, että parempi myöhään kuin ei silloinkaan? ;)

Miten teidän muiden kesä sujui? Mikä oli parasta? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti