sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Suomenratsujen kuninkaalliset

Upeaakin upeampia suomenhevosia, aurinkoa ja iloisia ihmisiä=täydellinen lauantai-päivä 

Eilen tuli siis katsastettua Suomenratsujen Kuninkaalliset ja oli kyllä ihan mahtavan kiva päivä! Aiemmin ei ollutkaan näissä karkeloissa tullut käytyä, mutta kun kyseistä tapahtumaa oli niin kovasti kehuttu, niin pitihän se käydä katsastamassa minkälaiset hippalot nämä oikein onkaan. Ja onneksi kävin, kerta ei nimittäin taatusti jäänyt viimeiseksi! 

Siis oikeasti, mä olin välillä ihan mykistynyt. Omat kokemukseni suokeista ovat aika vähäisiä enkä suoraan sanottuna ollut ennen eilistä edes nähnyt yhtäkään sellaista oikeasti hienoa suokkia, en vaan ilmeisesti ole onnistunut osumaan samalle tontille tällaisen yksilön kanssa. Tämä asia muuttui kuitenkin kertaheitolla, eilen näitä upeita suomenhevosia nimittäin tuntui putkahtelevan ovista ja ikkunoista, jos nyt näin voin asian ilmaista. En vieläkään lakkaa ihmettelemästä näitä ilmestyksiä, melkein teki jo itselläkin mieli siirtyä suomenhevoseen... :D

Kaikkea tuli nähtyä, niin koulua, esteitä kuin sivusilmällä vähän laatuarvostelunkin hevosia. Kauniita hevosia, taitavia ratsastajia, onnistuneita ja toki myös niitä vähän epäonnistuneempiakin suorituksia. Myös muutamasta seuraamastani blogista tuli bongattua "tuttuja", mikä on aina yhtä mukavaa. On hauska nähdä tällaisten ratsukoiden suorituksia livenä, kun normaalisti niitä pääsee seuraamaan vain blogin kautta. 

Kamera oli käsillä melkein kokoajan ja aika paljon tulikin kuvattua, joten seuraavaksi vähän kuvasatoa.

Tunnistaako joku tämän ratsukon? ;)
Upea Silvolan Hemminki!
Ja upeaakin upeampi Hessin Leevi!

Expossa ei ollut kovin paljon meidän ostoslistalla olevia juttuja, mutta jotain tarttui mukaan kuitenkin. Eihän tällaisista tapahtumista nyt tyhjin käsin kotiin lähdetä. ;)Huippupäivä ja huipputunnelma, suosittelen kyllä jokaista suuntamaan kulkunsa ensi vuonna näihin karkeloihin, jos vaan kalenterista löytyy siltä viikonlopulta tyhjää! :)

4 kommenttia:

 1. Pyry ja Senni siellä! :) Minulla sama juttu suokkien kanssa mutta tuo tumma Silvolan Hemminki valloitti juuri sydämeni, aivan upea! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Pyry ja Sennihän ne. :) Hemppa on kyllä aivan upea ilmestys! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, munkin tavoitteena olis päästä joskus kuninkaallisiin Dockanin kanssa.. ;) Ja pyry ja sennihän siellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinne sitten vaan! ;) Pyry ja Sennihän ne. :)

   Poista