keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Uuden ulkoasun kanssa tuskailua

Olettekin varmaan huomanneet, että koko ulkoasu muuttui pari päivää sitten ja nyt vaihtui taas banneri.
Näin jouluvapailla oli vihdoin aikaa käydä tämän ulkoasun kimppuun ja harjoitella pitkästä aikaa taas vähän bannerien tekoa. Edelliseen ulkoasuun olin totaalisen kyllästynyt ja se oli mielestäni tosi tylsä yksinkertaisuudessaan, mutta nyt on blogissa vihdoin vähän erilaista ja talvisempaa ilmettä. Työn ja tuskan takana se tosin taas oli, miksi pitää olla niin vaativa ulkoasun suhteen, että ikinä ei ole tyytyväinen? :D Asiaa ei helpota se, että on itse ihan aloittelija noiden bannerien väsäämisessä ja niistä ei saa ikinä sellaisia, kuin haluaisi. Tiedän kyllä että ei sitä muuten kehity kuin harjoittelemalla, mutta kun olen luonteeltani vähän sellainen, että kaikki pitäisi osata tehdä aina heti täydellisesti niin monta turhautunutta hetkeä sain taas viettää ennen kuin pääsin omasta mielestäni edes kelvolliseen lopputulokseen. Edelliseen banneriin, joka oli blogissa viimeiset pari päivää en ollut ollenkaan tyytyväinen, mutta pakko oli pitää sitä täällä, kun en heti ehtinyt tehdä uutta.

Mitä te lukijat tykkäätte tästä uudesta bannerista? :)

8 kommenttia:

 1. Mä jostain syystä jaksan aina nauraa tolle fannyn kaikki jalat ilmassa- kuvalle :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo banneri ! Siitä oikein huokuu tuommoinen lämminhenkisyys :)

  VastaaPoista
 3. Kiva ja yksinkertainen banneri !! :)

  Olen täällä blogissasi aiemminkin vieraillut, mutta nyt vasta hoksasin, että Fanny on sama poni, jolla olen Vahdossa ratsastanut.... Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Mökkimme on Vahdon tilan lähellä ja kävin siellä useamman kerran yksityistunnilla kesällä 2012. Silloin tuli ratsastettua niin Fannyllä kuin Illusionillakin monta kertaa. Tänä vuonna kävinkin vain keväällä siellä tunnilla, joten en Fannyn myynnistä tiennyt.

  Pakko kyllä liittyä lukijaksi ja jään kyllä innolla seurailemaan kehittymistänne. On se Fanny vaan niin mukava poni !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Voi kuinka hienoa, että löytyi joku joka on tuntenut Fannyn Vahdon ajoilla. Millainen poni oli silloin ratsastaa ja muutenkin käsitellä? Voitko laittaa mulle vaikka sähköpostia, jos viitsit kirjoitella enemmän? jonna.lint@gmail.com

   Tervetuloa mukaan! Jep, Fanny on ihan huippu! :)

   Poista
  2. Ponilla ratsastukset mahtuu yhden käden sormiin, mutta voin joka tapauksessa kirjotella sulle tässä loppuviikon aikana sähköpostia ! :)

   Poista