sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kuulumisia

Ihana kauan odotettu kesä on vihdoin palannut ja viimeiset pari päivää on saatu nauttia mahtavista aurinkoisista ilmoista. Lämpöä on riittänyt ja toivottavasti riittää vielä monta viikkoa tästä eteenpäinkin, sillä allekirjoittaneella alkaa ensi viikon jälkeen loma ja mieluusti nauttisin myös silloin tällaisista lämpöasteista. 

Ponien muutosta on ehtinyt kulua jo reilusti yli viikko ja parin ensimmäisen päivän ihmettelyn jälkeen koko lauma on kotiutunut hienosti. Päivät noudattavat samaa kaavaa, jonka ponitkin ovat jo oppineet hyvin; aamulla pihaton ovet auki ja heinää nenän eteen, lisää heinää pari kertaa päivän aikana, illalla heinät pihattoon, mössöt kippoihin ja ovet kiinni. Kovin on helppoa tuo ponin elämä, ei tarvitse kuin syödä, nukkua, torkkua ja syödä vähän lisää. ;) 


Rakennus-hommat etenevät päivä päivältä ja pihaton ollessa nyt vain pientä viimeistelyä vaille valmis on työn alla viimeisen reilun viikon ajan ollut satulahuone. Seinät ovat jo melkein valmiit ja pakko kyllä sanoa, että hieno tulee! On sitä vaan silloin joitain vuosia sitten tullut tehtyä hyvin tuo miesvalinta, kun nuo rakennus-hommat sujuu niin hitsin taitavasti... ;) Seinien lisäksi myös lattia on tasoitettu ja uskallan unelmoida, ettei mene enää pitkää aikaa, kun saadaan alkaa virittelemään kaappeja sekä satula-ja suitsitelineitä  paikoilleen.

Täällä siis arki rullailee tasaista tahtia ja ponit tuntuvat nauttivan elämästään. Eipä ole toki ollenkaan valittamista näin ihmisnäkökulmastakaan, on se vaan ihan huippua kun nuo karvaturvat ovat kokoajan pihassa ja rapsuttelemaan voi mennä koska tahansa. Voisin tuijotella poneja tuntikausia, mutta harmilisesti siihen ei tällä hetkellä ole aikaa, ehkä sitten lomalla... ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa, nauttikaa auringosta ja lämmöstä! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti