torstai 26. kesäkuuta 2014

Ponit kotona!

Jippii, muuttopäivä! 

Tänään saatiin vihdoin paikat siihen malliin, että ponit päästiin siirtämään kotiin. Aamulla tehtiin vielä viime hetken maalauksia ja muita järjestelyjä ja illalla päästiin sitten noutamaan poniinit uuteen osoitteeseensa.

Muutto sujui oikein hyvin, eikä kukaan poneista jaksanut pahemmin stressata paikan vaihdoksesta. Uuteen tarhaan päästessä mielessä oli vain ruoka, mikäs muukaan. ;) Muutaman kerran sentään malttoivat nuuskutella toisiaan lankojen alta, mutta muuten nenä pysyi aika visusti ruohotupsujen kimpussa. Pihatto oli kaikkien mielestä ensin vähän jännä paikka, mutta tyytyväisenä jäivät sinne kuitenkin mupeltamaan iltamössöjään, kun suljettiin ovet. 
 

Onnellisia poneja, onnellisia ihmisiä. Ai että tätä onnen määrää! 

10 kommenttia:

 1. Voi että mitä otuksia! Montako noita tuli teidän pihaan, kenen poneja muut ovat vai oletteko ostaneet itselle? Niin onnellisen näköisiä tyyppejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvissa näkyvät kolme muuttivat pihaan, kimo on pikkusiskon oma poni ja shettis samaisella siskolla loppuelämän ylläpidossa. :)

   Poista
 2. Onnittelut! Samaa vähän mietin kuin Erika, montako pollea teillä oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, onhan noita jokunen päässyt kerääntymään, omia yhteensä kolme ja sitten tuo shettis on loppuelämän ylläpidossa. Näiden kolmen lisäksi pikkusiskolla on vielä shettis-tamma Wilma, joka on aiemmin vilahdellut blogissa. :)

   Poista
 3. Ooo. Nyt se sitten tapahtui :) onnea! Millos sulle tulloo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, voi harmi kun toi meijän pihatto on nyt kyllä täys. :D

   Poista
 4. Äkkiä sinne tilaa keksii, eiku ;D

  VastaaPoista