sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Talliprojekti: melkein valmista!

Vähän ehkä harhaan johtava tuo otsikko, sillä tokikaan koko projekti ei vielä ole lähelläkään valmista, mutta pihaton ja tarhan suhteen alkaa näyttää aika hyvältä! Tarhan aita portteineen on nyt valmis ja maalattu ja enää on jäljellä sähkölankojen virittäminen ja niiden laittaminen toimintakuntoon. Tarhan pohja saatiin tänään tasoitettua, kun koko ilta kulutettiin raahaamalla kottikärryillä hiekkaa epätasaisiin kohtiin. Maassa on ollut isoja ja paksuja parruja lautakasojen alla, joista jäi tietenkin isot kuopat ja näitä monttuja me tänään sitten täyteltiin.

Pihatto on myöskin hyvällä mallilla, etuseinä on lähes valmis ja sisäseinissä on koko alaosassa vanerit ja yläosan laudoitusta on ehditty tekemään jo aika kivasti. Enää ei mene montaa päivää, että pihatto on asumiskunnossa ja ponit onkin tarkoitus saada siirrettyä kotiin mahdollisimman pian, toivottavasti jo ennen juhannusta. Hitsi kuinka jännää! :)


Ratsastukset ovat viime aikoina sattuneesta syystä jääneet vähemmälle, mutta pari-kolme kertaa viikossa on kuitenkin tullut keikuttua jonkinlaisen otuksen kyydissä. Muutamia uusia heppatuttavuuksia on myös tullut ratsasteltua ja on ollut pitkästä aikaa mukavaa päästä ratsastamaan ihan erilaisia hevosia, kuin mitä normaalisti. Liikutettavista hevosistani Seela ja Leevi ovat tällä hetkellä laitumella viettämässä kesälomaa, joten ratsastukset ovat myös tästä syystä kuuluneet ohjelmaan vähän normaalia harvemmin.

Hinku treenaamaan ja kisoihin on kova, mutta tällä hetkellä tärkeintä on saada talliprojektia eteenpäin, joten toistaiseksi on pakko vaan yrittää työntää tämä hinku jonnekin taka-alalle, vaikka tiukkaa meinaa välillä tehdäkin. ;) Onneksi kausi on kuitenkin vasta alussa, joten eiköhän sinne radoille vielä tämän kesän aikana ehditä.  

Kivaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa! Mä olen niin talkoohengessä mukana ja toivottavasti saatte ponit kotiin viettämään juhannusta :)

    VastaaPoista