tiistai 10. kesäkuuta 2014

Finnderby

Sunnuntaina unohdettiin hetkeksi aikaa remppahommat ja suunnattiin Iinan kanssa Ypäjälle katsomaan pitkästä aikaa Finnderbyä.

Lähdettiin heti aamusta liikkeelle ja paikalle päästyämme suunnattiin heti ensimmäiseksi tutkimaan Expoa. En varmasti ole ainut hevosen omistaja, joka rakastaa tehdä uusia ihania hankintoja ja voin kertoa, että oli kyllä aikamoista kidutusta, kun tällä kertaa ponille ei "saanutkaan" ostaa mitään kivoja uusia varusteita, kun Fanny ei niillä luonnollisestikaan tee tällä hetkellä yhtään mitään. Vielä suurempi vääryys oli, että tavarat, joita vielä muutama kuukausi sitten etsin Fannylle tulevaa kisakautta ajatellen (enkä löytänyt mistään kohtuuhinnalla) löytyivät nyt kaikki tuolta. Kyllä voi elämä olla julmaa! No, säästyipä ainakin rahat jos ei muuta. ;) Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut sentään lähteä kotiin, sillä jo pitkään ostoslistalla olleet uudet ratsastushousut löytyivät vihdoin ja viimein. Mä en varmasti ikinä ole vetänyt päälleni yhtä täydellisesti istuvia ratsastushousuja, kuin ostamani Eurostarin pökät, joten tätä merkkiä päätyy vaatekaappiin varmasti jatkossakin.

Expon kiertämisen lisäksi tuli katsottua muutaman ratsukon suoritus esteillä, mutta loppuaika meni küria ihastellessa. Kyseisessä luokassa starttasi myös Hippolan bloggaaja Sophia, jonka upeita hevosia ja taitavaa ratsastusta olin tähän mennessä päässyt seuraamaan vain blogin kautta. Harmillisesti äänentoisto tökki radan aikana pahemman kerran, joten muuten niin upea suoritus ei päässyt täysiin oikeuksiinsa.

Muutaman ratsukon jaksoin kuvata, mutta muuten keskityin katselemaan kilpailuja. Tässä kuitenkin jokunen kameraan tallentunut otos.Kävikö teistä lukijoista kukaan Finnderbyssä?

2 kommenttia:

 1. Me oltiin pienellä porukalla lauantaina, seurattiin jonkun aikaa kenttäratsastuksen maastokoetta ja katsottiin FinnDerby-luokka kokonaisuudessaan. Hetken aikaa katsottiin myös kouluratsastusta ennen kotiin lähtöä. Itse shoppailin varsin maltillisesti, kun rahanmenoa on tiedossa tuon auton korjaamisen ja astutuspuuhien takia, mutta mukaan lähti yksi kirja ja isompi rahareikä oli suomenhevoskirja, minkä tilasin itselleni. Onneksi se tulee vasta syksyllä... oli meinaan kallein koskaan ostamani kirja! Onhan se numeroitu kirja, mitä painetaan ainoastaan 1000 kappaleen erä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tosi huono shoppailemaan maltillisesti, joten oli kyllä vaikeaa, kun nyt ei oikeasti voinut ostella oikein mitään... onneksi uudet ratsastushousut kuitenkin helpottivat vähän tuskaa. :D

   Oho, mahtaa olla hyvä kirja! :)

   Poista