sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Talliprojektia

Tähän väliin vähän pikaista päivitystä talliprojektin edistymisestä, kun hetkeen en ole siitä ehtinytkään täällä kertoilla. Pientä muutosta tuli suunnitelmiin, kun alkuperäisestä rakennusjärjestyksestä poiketen päätettiinkin ennen pihattoa tehdä tarhan aidat valmiiksi. Hommat on edistynyt ihan kivalla vauhdilla ja varsinkin tällä viikolla on otettu iso harppaus eteenpäin. Kuvat ovat alkuvikolta, joten tästäkin on jo taas edistytty. 

 Tuleva pihatto on saatu tyhjennettyä miljoonista (no, okei okei, ehkä pientä liioittelua... ;) lautakasoista

 Osa lautakasojen laudoista on muuttunut tarhan aitatolpiksi

Leikkaa, liimaa ja askartele... Tai ehkä sittenkin sahaa, naulaa, kyllästä ja tervaa. Ja odottele kuivumista sata vuotta...tai siltä se ainakin tuntui.  Ai miten niin kärsivällisyys ei ihan kuuluu vahvuuksiini? ;)

Aitaa pukkaa! Ahkerat poijjaat sai muutamassa päivässä aidat pystyyn, jippii!


Ja sitten päästiinkin heiluttelemaan maalisutia! Välilllä maalia on tainnut olla enemmän maalaajassa, kuin aidassa, mutta ei kai se oo niin justiinsa..? ;) Pikkupätkä vielä niin valmista on!

Työnjohtaja

Ihanaa alkavaa viikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää tosiaan! Eletäänpä siellä jännittäviä aikoja, varmasti mahtavaa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan kaiken ihan alusta.

  VastaaPoista
 2. Wow, näyttää jo nyt älyttömän kivalta ! Toiveissa olis itekin päästä toteuttamaan tollanen talliprojekti joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Toivottavasti pääset joskus toteuttamaan samanlaisen projektin, on tämä niin jännää ja kivaa! :)

   Poista
 3. Vau, sehän näyttää jo kivalta, hyvänkokoinen pihatto ainaski ;) Onks tos muuten laitumia?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Juu, on ainakin tarpeeksi iso... ;) Meidän peltoja on tällä hetkellä naapurilla vuokralla, joten tänä kesänä ei saada heppoja laitumelle, mutta ensi vuonna sitten toivottavasti. :)

  VastaaPoista