maanantai 25. elokuuta 2014

Blogikirppis!

Lomani aikana sain vihdoin yhden ikuisuus-projekteistani tehtyä ja kävin lähes kaikki varastojen uumenista löytyvät turhat hevostavarani läpi. Samalla kävin myös Fannyn tavaroita läpi ja pistin myyntiin mm. melkein kaikki loimet. Nyt olisi siis edullisesti hyvää tavaraa tarjolla, joten kannattaa käydä tsekkailemassa!

Loimia löytyy joka lähtöön, fleeceä, talliloimea, ulkoloimea, vohveliloimea, ratsastusloimi ym. On enemmän käytettyä, sekä myös lähes uudenveroista. Koko pääasiassa 135cm muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Merkkeinä mm. HW ja Weatherbeeta.

Näiden lisäksi löytyy myös muuta pääosin isolle ponille sopivaa tavaraa, josta en vielä ole saanut otettua kuvia. Ainakin parit suitset (cob), riimuja, Br:n ruskeat suojat eteen ja taakse (pony), uudet kumiohjat ja mitäköhän muuta... Jonkin verran on myös full ja 145cm kokoista tavaraa edellisten hevosten jäljiltä. Kysy jos olet jotain vailla niin katsotaan löytyykö! :)

Blogikirppiksen löydät täältä

Lisäkuvia ja muuta tietoa myytävistä tavaroista saa osoitteesta jonna.lint@gmail.com tai jättämällä kommenttiboksiin viestiä. :)

muun muassa tämä todella vähän käytetty Horsewaren 350g tallitoppis vailla uutta kotia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti