perjantai 18. huhtikuuta 2014

Leevin synttäripäivän hyppelyt

Kirjava ponin palleroinen täytti tänään 13-vuotta ja juhlapäivän kunniaksi meillä oli ohjelmassa vähän estetreeniä. Edellisestä yhteisestä hyppykerrasta oli ehtinyt vierähtää jo yli puoli vuotta, joten oli jo aikakin vähän tikkuja ylitellä. Ihan ei homma toiminut koko aikaa niinkuin siellä kuuluisassa Strömsössä, mutta hauskaa oli sekä ponilla, että kuskilla (katsojista puhumattakaan...) Kirjava ponimus muuttui tapansa mukaan kunnon touhu-petteriksi heti puomit ja tolpat nähtyään ja menoa ja meininkiä ei sen jälkeen sitten puuttunutkaan.
 JIHUUUU ESTE!!


"Mut mähän hyppäsin kuitenkin puoliks tän esteen, eikö se muka jo riitä?"

Ratsastuksen saldona paljon hyviä hyppyjä, muutama kielto, pukkeja ym loikkia ja ajoittain aikamoisen kevyt etupää. Ai miten niin kävi poni vähän kuumana? ;) 

Kaikki hyppykuvat tältä päivältä olivat valitettavasti niin heilahtaneita etten viitsi niitä edes julkaista. Taisi olla Leevillä niin paljon vauhtia ettei kamerakaan ehtinyt menoon mukaan... ;)

Riehakasta perjantai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Haha, voi ei toi vika kuva on ihana :'D Tosi kiva postaus, ihana poni ♥

  http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Haha, sai kyllä taas nauraa Leevin touhuille. Poni oli ihan sitä mieltä, että hänhän ihan riittävästi jo teki, kun nosti sentään puolet jaloistaan esteen toiselle puolelle...:D Kiitos, Leevi on <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja suprsuloinen poni! :) Fannylle pikaista paranemista! ♥

  VastaaPoista