torstai 17. huhtikuuta 2014

Esittelyssä bannerikisan bannerit!

Nyt olisi vuorossa jokin aika sitten julkaistun bannerikisan bannereiden esittely ja voi vitsit kuinka hienoja bannereita me saatiinkaan! Ihan intopiukeana klikkailin tuotoksia auki sähköpostistani ja ihmettelin kuinka taitavia sitä jotkut voikaan olla, siis oikeasti, vautsi! To-del-la iso kiitos kaikille bannereita lähettäneille, olette ihania! :)


Tämä taideteos kolahti ensimmäisenä postilaatikkooni, joten aloitetaanpa vaikka siitä. Tykkäsin bannerista ihan hirveästi jo heti ensi näkemältä ja olisin varmasti lentänyt takapuolelleni hämmästyksestä, jos en olisi istunut tukevasti tuolilla, kun mennessäni tutkimaan blogia selvisi, että tämän tekijä on syntynyt vuonna 2001. Ihan huikeeta!

Bannerin on tehnyt Tähdenlento-blogia kirjoittava Seidi, joka kertoo elämästään super-suloisen suomenhevostammansa Lotta Veran kanssa ja siinä sivussa vähän muistakin asioista, kuten shetlanninlammaskoirastaan Mimistä. 

Oikein kivan tuntuinen blogi, jossa on paljon hyvälaatuisia kuvia. Itse katselisin kuvia mieluummin ehkä vähän isommassa koossa, mutta tämä on tietysti ihan mielipidekysymys. Blogista päällimmäisenä mieleen jäivät kuitenkin upeat bannerit, joihin tekstejä tutkiessani törmäsin. Näitä taideteoksia katsellessani en voinut kuin ihmetellä lisää, miten joku niin nuori voi olla niin kovin taitava. Itseltäni menisi varmaankin vuosikaudet oppia tekemään yhtä hienoja bannereita! Menkää ihmeessä ihastelemaan lisää Seidin blogin puolelle! :)

Seuraavana esittelyvuorossa on Epäonnistumisien kautta voittoon-blogia kirjoittavan -03 syntyneen Elinan taideteos. Tämä banneri erottui joukosta erilaisen ideansa vuoksi. 

Blogin päätähti on risteytyponi Valiant eli tutummin Valtti, jonka kanssa Elina käy tunneilla ja ratsastaa myös itsenäisesti. Myös kisatouhuja pari käy harrastamassa satunnaisesti. Valtin lisäksi blogissa esiintyy myös muita hevosia, joilla Elina ratsastaa. Postaukset ovat vaihtelevia ja erikoispostauksia on paljon, joten tämän blogin seuraaminen ei varmasti käy tylsäksi. Pienenä korjausehdotuksena, että kirjoitusvirheisiin kannattaa kiinnittää huomiota, itseäni ne ainakin häiritsivät tekstejä lukiessa. :)


Tämä banneri onkin pikkusiskoni Iinan tekemä ja tykkään tästä tosi tosi paljon. Taas mä vaan jaksan ihmetellä kuinka taitavia nämä nuoret on näissä bannerihommissa. Mieletöntä.

-00 syntynyt Iina kirjoittaa Iinan ponitiimi-blogia, joka kertoo elämästä Welsh A-ruuna Iivarin ja shettismummo Fridan kanssa. Myös tällä hetkellä muualla ylläpidossa oleva Wilma esiintyy silloin tällöin postauksissa. Vaihtelevia ja kekseliäitä postauksia ja lienee sanomattakin selvää, että tykkään kovasti blogista. ;) Jos meidän perheen muiden ponien elämä kiinnostaa, niin suosittelen lämpimästi vierailemaan Iinan blogissa. 
Ihana Suvi oli jaksanut tehdä meille jopa kolme banneria ja nämä taideteokset näette tässä ylempänä. Kamalan vaikea yrittää valita näistä suosikkia, koska kaikki on niin hienoja! Mä olen jotenkin aina tykännyt bannereista, joissa takana on tuollaisia haaleampia kuvia ja edessä yksi tai kaksi normaalia kuvaa ja nyt vihdoin sain sellaisia. Suvin blogista löytyy banneripaja, jossa on lisää upeita teoksia.

16-vuotias Suvi kirjoittaa Maalaisjärjellä-blogia, jossa kertoo elämästään vuokrahevostensa kanssa. Blogin päätähtenä on risteytys-ruuna Sandis ja uutena tulokkaana WBP-ruuna Simba. Tosi kiva blogi, jossa paljon hyviä kuvia. Suvilla on kiva joukosta erottuva kirjoitustyyli ja koko mimmi vaikuttaa ihanan positiiviselta persoonalta, suosittelen lämpimästi vierailemaan tässä hyvän mielen-blogissa! :) 

Tässäpä nämä kilpailuun lähetetyt bannerit sitten olivatkin, ihan mahtavaa, että saatiin näin kivoja bannereita! Seuraava operaatio onkin sitten blogin ulkoasun vaihto, kevät on jo pitkällä ja täällä sitä vaan elellään edelleen talvimoodissa. Nyt ei kuitenkaan ulkoasun vaihto jää siitä kiinni, ettei löytyisi uutta banneria... ;)

Rentouttavia pääsiäisvapaita itse kullekin! 

3 kommenttia:

 1. Oi! Kiitos paljon, ihana teksti :3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, blogisi on taatusti ansainnut jokaisen kauniin sanan! :)

   Poista
 2. Kiva jos tykkäsit blogistani :D ! Joo ja mua ollaan jo huomauteltu kirjoitus virheistä :D

  VastaaPoista