lauantai 24. toukokuuta 2014

Talliprojekti käyntiin!

Jippii tänään päästiin vihdoin aloittamaan talliprojekti! Oli tätä jo odotettukin ja nyt päästiin sitten vihdoin työntouhuun! Ihanaa, nyt koko asia tuntuu vihdoin todelliselta!

Ajeltiin heti aamusta meidän uudelle tilalle ja mä olin luonnollisesti ihan intopiukeana. Aloitettiin tutkimalla nurkkia ja taas todettiin sama, mikä jo aiemminkin, että hommaa tulee olemaan ihan tuhottoman paljon. Romua ja rompetta on paikat tulvillaan, joten vapaa-ajankäyttö-ongelmia ei lähiaikoina varmasti ole luvassa. ;) Hahmoteltiin tallissa taas vähän mikä tulee mihinkin ja voi vitsit kuinka ihanaa oli päästä suunnittelemaan! Maltan tuskin odottaa sitä päivää, kun kaikki on valmista!

Ihan ensimmäisenä hommana on tosiaan tehdä pihatto näin kesän ajaksi, joten meidän hommana oli siirtää lautapinoja tulevasta pihatosta paikkaan b. Tehtiin hommaa kaksin mieheni kanssa muiden keskittyessä talon remppaamiseen, joten hiki hatussa saatiin huhkia. Ilmakin oli juuri sopivan lämmin tuollaiseen kanto-hommaan. ;) Kaikkia lautoja ei vielä saatu siirrettyä, mutta suurin osa onneksi kuitenkin. Huomenna jatketaan samoissa merkeissä.

 talli
 talli
 onnellinen koira<3
 maisemaa tallin takaa
 lisää maisemaa tallin takaa


6 kommenttia:

 1. Mahtavan näköistä, oikein ihana maalaistalli! :)

  VastaaPoista
 2. Vitsi kaikkien remonttien edistymisiä on niin kiva seurailla, joten ootan jo innolla seuraava talliprojekti postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, lähiaikoina on todennäköisesti tulossa paljon postauksia tästä aiheesta. :)

   Poista
 3. Iik, kivaa! Talliprojektianne olisi tosi kivaa seurata, jos se on mahdollista :) Kuinka ison tilan ostitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, postauksia projektista luvassa! :) Hilppasen päälle kaksi hehtaaria.

   Poista