lauantai 7. helmikuuta 2015

Lapsi on terve kun se leikkii

Viime sunnuntaina meillä oli Onnin kanssa rento höntsäilypäivä ja O pääsi pitkästä aikaa isoon tarhaan rallittelemaan. Lunta on ainakin näillä suunnilla tällä hetkellä todella paljon ja tästä johtuen heppasenkin menojalka vipatti tällä kertaa normaalia vähemmän aikaa. 

Rallittelu alkoi yhtä villinä kuin aina aiemminkin, mutta syvän hangen tuoman vastuksen vuoksi touhu taisi alkaa tuntua hetken kuluttua liian työläältä ja ruuna alkoi tutkia suurella mielenkiinnolla tarhasta löytämiään oksia ja risuja. Kaikenlaisia loikkia ja pomppuja tuli kuitenkin sitä ennen taas todistettua ja eihän sitä touhua voinut nauramatta katsella. 

Tarhavisiitin jälkeen talliin tallusteli hyvin tyytyväisen oloinen otus, joten riekkulointivaraston nollaus taidettiin saada onnellisesti suoritettua.

1
2
3
4
5
6
7
Löytyykö kuvista suosikkia?

6 kommenttia:

 1. Ihana ku joidenkin hevoset suostuu riekkumaan tolleen, ja sit on Arbaleesia joka hyvällä tuurilla ravaa kerran kentän ympäri jos sitä hätistelee :D Arvon rouvan mielestä riekkuminen on kakaroille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana Arbaleesia, mitä sitä nyt turhia urheilemaan... :D

   Onni ei alkuun tajunnut ollenkaan irtojuoksutuksen ideaa ja pyöri vain hölmönä mun ympärillä niin kuin olisi ollut liinassa. Nykyään se on kyllä jo ymmärtänyt mistä hommassa on kyse. ;) Tarhassa O taas on ollut oikea riehuli alusta asti, ei varmasti ole päivääkään ettei se hilluisi ja rallittelisi siellä omiaan. Sydän syrjällään saa välillä miettiä, että telooko se kohta itsensä. :D

   Poista
 2. 4. Kuvassa Onni kulkee niin ryhdikkäänä.

  VastaaPoista