tiistai 25. maaliskuuta 2014

Positiivisuus pläjäys

Kappas vaan, tässähän on ehtinyt vierähtää jo reilu viikko edellisestä postauksesta, mahtaakohan olla pisin aika blogin historiassa? Paljon olisi kerrottavaa ja ideoita uusiin postauksiin, mutta krooninen aikapula vaivaa eikä koneelle ole sen takia ehtinyt istahtaa tarpeeksi pitkäksi aikaa.

No mutta mitäs meille sitten oikein kuuluu? Tähän ei ole muuta vastausta, kuin että ihan loistavaa kuuluu ja poni toimii super hyvin! Fiilis huitelee taivaissa joka ratsastuksen jälkeen, koska tällä hetkellä treenit todellakin sujuu sujuu sujuu! Ratsastukset on tällä hetkellä jo ihan kunnon työntekoa ja tulosta syntyy aika kivaa tahtia. Tuntuu niin hyvältä kaikkien kiimatakkuilujen jälkeen, kun asiat tuntuvat taas helpoilta ja Fanny tekee töitä mun kanssa, eikä mua vastaan, niinkuin vielä jokunen aika sitten. Nyt ollaan vihdoin taas siinä pisteessä, jossa oltiin ennen vaikeuksien alkamista ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Viime viikkoon mahtui muutama kunnon dressagetreeni ja sen lisäksi vähän kevyempää liikuntaa omista kiireistäni johtuen. Ollaan keskenämmekin jatkettu paljon samoilla tehtävillä mitä tehtiin viimeksi valmennuksessa ja näistä väistöharjoituksista on ollut todella tuntuva hyöty. Fanny on herkistynyt kyljistään tosi hyvin, jopa niin hyvin, että välillä se on alkuratsastuksesta vähän yliherkkä jalalle ja reaktiot ovat vähän isompia, kuin mitä odotan. Tämä on kuitenkin mielestäni tässä vaiheessa vaan positiivista ja pitääkin vain muistaa olla itse tarkkana, että antaa tarpeeksi pieniä apuja, kun poni taas toimii pienemmällä pohkeella.

Myös laukka on tässä ihan lyhyen ajan sisällä parantunut tosi paljon, parilla viime viikon ratsatuskerralla tuli niin super hyvää laukkaa oikeaan kierrokseen, että olisin vaan voinut laukkailla koko loppupäivän. Vasen laukka on edelleen vaikeampaa, mutta sekin paranee koko ajan ja hyvät pätkät pitenevät. Fannyn laukka ja tasapaino on nyt siinä pisteessä, että on voitu alkaa harjoittelemaan myös voltteja, joita onkin jo korkea aika treenata, kun tavoite koulupuolella tosiaan on tällä kaudella päästä kisaamaan  B:tä. Vauhdilla mennään siis eteenpäin ja fiilikset on katossa.

Eipä tässä sitten oikein muuta tällä erää, kivaa keväistä viikkoa itse kullekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti