torstai 27. maaliskuuta 2014

Bannerikisa!

Nyt pitäisi saada vähän keväisempää ulkoasua blogiin ja koska omat bannerin tekotaidot ovat edelleen todella rajalliset ajattelin pistää pystyyn bannerikisan, jos sieltä lukijoista sattuisi löytymään vähän taitavampia tekijöitä näissä banneriasioissa! :) 

Valmiit bannerit voi lähettää sähköpostiini osoitteeseen jonna.lint@gmail.com ja aikaa on viikko, eli ensi torstaihin asti. Kaikki minulle lähetetyt bannerit tulevat näytille tänne, sekä teen esittelyn niiden tekijöiden blogeista ja jos oikein innostun saatan tehdä pienet arvostelutkin.

Bannerin tekstiksi tulee tietysti Jonna Treenailee (tämän lisäksi voi laittaa myös tuon jonnatreenailee.blogspot.com jos tahtoo) ja kuvituksen toivoisin olevan raikas ja keväinen, mutta muuten annan teille siellä ruudun toisella puolella aikalailla vapaat kädet. 

Kokosin tähän alle lempparikuviani, joita toivon bannerissa käytettävän, mutta jos löydät blogista muita kuvia, jotka herättävät inspiraation, niin niitä saa tottakai käyttää! Ja missään nimessä tarkoitus ei ole tietenkään mahduttaa banneriin näitä kaikki kuvia, vaan valita ne, joista saa itse ideoita. Harmikseni uusia ratsastuskuvia ei viime ajoilta löydy, mutta koitetaan pärjätä näillä vanhemmilla! :)
Nyt kaikki innolla taiteilemaan bannereita, että saataisiin tähänkin blogiin vähän uutta ilmettä! :)

1 kommentti:

  1. http://4.bp.blogspot.com/-wUTipGah9SY/UoT_6h04vTI/AAAAAAAAGiA/0Yay4wbtdV0/s1600/Nimet%C3%B6n-2DD.png

    mikset tätä käytä o.o?

    VastaaPoista