perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän yllätysratsu

Niinhän siinä sitten kävi, että ystävänpäivän kunniaksi eksyin tänään muutaman kuukauden tauon jälkeen pienen kirjavan lihapullan eli Leevin kyytiin. Viime kerrasta taisi olla ainakin kolme kuukautta aikaa, mutta ponin tasaiseen selkään istahtaessa tuntui, että siellä olisi ollut viimeksi eilen. Sama vanha touhottaja se oli, kuin aina ennenkin ja paineli menemään niin tärkeänä. Leevi on kyllä niin symppis, kun tykkää yli kaiken päästessään töihin ja tuhina vaan käy, kun poni yrittää tarjota kaikkia osaamiaan temppuja, josko joku niistä sattuisi olemaan se mitä ratsastaja haluaa. 

Ei tehty mitään kummempaa, lähinnä vaan humputeltiin askellajit läpi, väisteltiin ja tehtiin siirtymisiä. Lopuksi otettiin vähän kokoamisia ravissa ja taas en voinut kuin ihmetellä Leevin hurjaa kokoamiskykyä, se on kyllä ihan  mieletön! Fannynkin kun saisi joskus vielä kokoamaan samalla lailla, niin olisin kyllä niin onnellinen. Siihen taitaa kuitenkin olla vielä "hiukan" matkaa. ;)

Oli kyllä oikea hyvänmielen ratsastus, joka hymyilytti pitkään vielä kotonakin. Ihanaa oli käydä pitkästä aikaa jumppailemassa Leevinkin kanssa ja saattaapa olla, että eksyn toisenkin kerran vielä niille suunnille... ;)

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti