sunnuntai 2. elokuuta 2015

Tällä viikolla

Maanantai-aamu aloitettiin reippailulla maneesissa. K kävi läpiratsastamassa Onnin sunnuntaina, joten pääsin niin sanotusti valmiiseen pöytään. Yksi parhaista ratsastuksista ikinä! Alla oli niin huippu hevonen etten tiennyt miten päin olisin ollut. Tarkoituksena oli mennä maapuomi-kavalettijumppaa, mutta lopulta tultiin tehtävä vain muutamaan kertaan kummastakin suunnasta ja muuten päädyin vaan fiilistelemään superisti toimivaa hevosta. 


Tiistaina suuntasin auton kohti Helsinkiä ja pääsin parin päivän ajaksi nauttimaan ihanasta mökkielämästä. 

Onni liikkui ti vararatsastajansa toimesta ja keskiviikkona heppanen vietti vapaapäivää.


Torstaina kiipesin pitkästä aikaa vanhan tutun kirjavan kyytiin, kyseessä oli tietysti kukas muukaan kuin Leevi. Ponin kanssa oli ohjelmassa vähän pomppuja ja ai kamala sitä innostuksen määrää! Hauskaa oli! Jopa niin hauskaa, että Leevin omistajan kanssa päädyttiin suunnittelemaan kaikenlaista jännittävää. Tästä todennäköisesti lisää bloginkin puolella lähiaikoina. ;) 

Onnin torstain ohjelma oli dressagetreeniä maneesissa. Perushommia tehtiin ja O toimi aika kivasti.

Perjantaina Onni juoksi liinan päässä ja eilen ratsasti vararatsastaja.

Tänään suuntasimme Herra Hevosen kanssa maastoon. Sateiden ja milloin minkäkin muun syyn vuoksi maastoilutaukoa ehti tulla useampi viikko ja sen kyllä huomasi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puuttunut, kun milloin mikäkin mörkö yritti vähintään syödä kotipihasta pois joutuneen hevosraukan. Onni on maastoilutaukojen jälkeen aina vähän ylihysterisointiin taipuvainen, mutta maastoilun säännöllistyttyä tilanne onneksi tasaantuu jo parin kerran jälkeen. Leppoisasta sunnuntaimaastosta en ehkä tälläkään kertaa siis lähtisi puhumaan, mutta eipähän ainakaan puuttunut jännitystä elämästä tältäkään päivältä. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti