torstai 9. heinäkuuta 2015

Vuosi yhteisiä seikkailuja takana

Tasan vuosi sitten elettiin jännittäviä aikoja. Reilu viikon odottelun jälkeen oli vihdoin koittanut se päivä, jolloin suunnattaisiin Onnin kanssa klinikalle ostotarkastukseen. Muistan hyvin kuinka sekalaisissa fiiliksissä tuo aamu silloin meni, pyörin päättömästi paikasta toiseen ja jännitin niin kovasti etten meinannut housuissani pysyä. Päässä pyöri monia ajatuksia, mutta suurimpana pelkona oli tietenkin se, jos Onnista löytyisi jokin sellainen vika, että kaupat jäisivät tekemättä.

Minuutit matelivat eteenpäin, kunnes vihdoin saatiin suunnata auto kohti Kirkkonummea Onnia hakemaan. Kirkkonummelta ajeltiin Vermoon klinikalle ja sieltä sitten olikin kaikeksi onneksi kotiin tuomisina tuo mahtava hevonen.

Vuoteen on mahtunut paljon niin hyvässä kuin pahassakin. On koettu huikeita onnistumisia ja välillä taas revitty hiuksia päästä kaiken tuntuessa toivottomalta. Päivääkään en kuitenkaan vaihtaisi pois.

Tänään Onnin tarhaa kohti kävellessäni kuulin saman tutun hirnahduksen kuin kaikkina muinakin päivinä ja ajattelin jälleen kuinka etuoikeutettu ja onnekas olen, kun olen saanut elämääni tuon maailman parhaan hevosen, hevosen jota en vaihtaisi edes miljoonaan.

Vuosi yhteistä matkaa takana, edessä toivottavasti vielä ainakin 20 lisää. <3

6 kommenttia:

 1. Jeij pitkästä aikaa postausta! Ja onnea vuosipäivästä :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vuosipäivän johdosta, ja mukavia hetkiä tulevaisuudessa! Kiva kuulla teistä taas pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Kiva kuulla, että meidän kuulumiset edelleen kiinnostaa. :)

   Poista
 3. Mukava kuulla teistä taas, oli jo ikävä. Onnea vuosipäivän johdosta ja hali Onnille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kylläpä tuli hyvä mieli<3 Kiitos! :)

   Poista